Office 365

Met Office 365 hebben kleine en middelgrote bedrijven vanaf vrijwel elke locatie toegang tot de hulpprogramma's van Microsoft Office, plus IT-services op bedrijfsniveau die eenvoudig zijn te beheren. Jouw eigen Office in de cloud.

Office 365 is Microsoft's antwoord op de "mobile-first cloud-first” strategie, waarbij nieuwe functies voor Yammer, SharePoint en OneDrive eerst voor Office365 worden uitgeleverd. Het grote voordeel van Office 365 voor kleine organisaties is dat er geen investering in hardware en software installatie gedaan te worden, dit heeft Microsoft al voor ons gedaan. Middelgrote tot grote organisaties zullen profiteren van de Active Directory integratie waarmee interne gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot het externe Office 365.

BleiCon kan u helpen om van uw Office 365 SharePoint omgeving een productieve intranet omgeving te maken. Hierbij kunt u denken aan Document Management, Yammer integratie, werkstromen of proces optimalisatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

NINTEX TRAINING

BleiCon kan gestandaardiseerde of maatwerk Nintex trainingen leveren van eindgebruikers tot beheerders
Ontdek hier wat BleiCon voor uw organisatie kan betekenen

CONTACT

BleiCon
Meulenspie 21
4847 TK Teteringen

PARTNERS

BleiCon is Microsoft Certified Partner

CERTIFIED

BleiCon is Nintex Workflow Pro gecertificeerd

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je aan hiermee akkoord te zijn.
Ok