Martijn Bleikertz

 

Martijn is een enthousiaste SharePoint consultant die bij toeval in contact is gekomen met SharePoint, destijds Microsoft Office SharePoint server 2007. Tot die tijd lagen zijn werkzaamheden op het terrein van Exchange, AD enz., de “standaard” systeembeheerder applicaties. Omdat SharePoint anders is dan deze standaard applicaties werd hij getriggerd.  SharePoint is namelijk een applicatie die gedragen moet worden door de organisatie om succesvol te kunnen worden.

 

Met BleiCon wil Martijn de harde kant van de techniek en de zachte kant als samenwerken en communicatie samenbrengen in een juist en duidelijk advies aan de klant. Het is Martijn’s  expertise die van pas komt om te weten wanneer welk onderdeel van SharePoint ingezet moet worden. Dit heeft hij in verschillende grote en kleine projecten zoals het bouwen van communicatieportalen, het ontwikkelen van websites en het defineren van een orderuitvoeringsproces laten zien.

 

Martijn’s  doel is om de klant verder te helpen met zijn organisatie door als tijdelijke expert het bedrijf te versterken.

 Linkedin profiel

 

Download hier het CV van Martijn Bleikertz in pdf formaat.

 

NINTEX TRAINING

BleiCon kan gestandaardiseerde of maatwerk Nintex trainingen leveren van eindgebruikers tot beheerders
Ontdek hier wat BleiCon voor uw organisatie kan betekenen

CONTACT

BleiCon
Meulenspie 21
4847 TK Teteringen

PARTNERS

BleiCon is Microsoft Certified Partner

CERTIFIED

BleiCon is Nintex Workflow Pro gecertificeerd

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je aan hiermee akkoord te zijn.
Ok